Det vides det ifølge kilderne Salem Al-Dawsari er en gift mand. I øjeblikket har han ikke delt navnet på sin kone eller kæreste.

Det er også kendt, at han har en datter ved navn, Gammel , der blev født den 28. februar.

Den 30. januar 2022 lagde han et billede op, hvor han blev set holde sin datter.

Ud over dette er der ingen information om hans nuværende eller tidligere forhold.

Hvem er Salem Al-Dawsari?

Indvendigt indhold

Salem Al-Dawsari er en saudiarabisk spiller, der i øjeblikket er ved at stige til berømmelse efter at have scoret sit holds andet mål i løbet af FIFA World Cup 2022 gruppe C fodboldkamp mellem Argentina og Saudi Arabien på Lusail Stadium i Lusail, Qatar.

I kampen tabte Argentina mod Saudi med 1-2, med mål af Saleh AI-Shehri og Salem Al-Dawsari .

Udover dette spiller han som kantspiller for den saudiarabiske klub, Ai-Hilal.

Scorede Salem Al-Dawsari i FIFA World Cup 2022?

Den 31-årige stjæler rampelyset efter at have slået Argentina 2-1 i deres gruppe C ved at score et andet mål efter sin medspiller, Saleh Al-Shehri .

På trods af at Argentina førte i første halvleg gennem Lionel Messis straffespark i 10. minut, overtog Saudi-Arabien kampen med mål i anden halvleg fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari. Argentina måtte til sidst se et tab mod Saudi-Arabien.

Salem Al-Dawsari – Alder, forældre, søskende, etnicitet, uddannelse

Salem blev født den 19. august 1991 i Jeddah, Saudi-Arabien. Fra 2022 er han 31 år gammel og har saudiarabisk statsborgerskab.

På samme måde er hans etnicitet arabisk, mens hans fødselstegn er Løven ifølge det astrologiske diagram.

Der er ingen autentisk information tilgængelig om hans forældre, søskende og tidlige akademiske liv i medierne.

Salem Al-Dawsari – Professionelt liv, karriere

I begyndelsen sluttede Salem sig til Al-Hilals ungdomsakademi. Senere blev han forfremmet til ungdomsklubben, hvorefter han begyndte at spille med en seniortrup i 2011. I alt scorede han 21 mål i 114 kampe.

I seks måneder blev han udlejet til Villarreal CF den 21. januar 2018. Under hans debutkamp som indskifter spiller hans hold uafgjort 2-2 mod Real Madrid.

Han havde en kontrakt med Hill indtil 30. juni 2019. Som medlem af  Al-Hilal har han vundet 2016-017 Saudi Professional League, King's Cup (2015, 2017), Crown Prince Cup (2012, 2013, 2016) ), og Super Cup 2015.

International karriere

kenny wallace nettoværdi 2015

Han blev indkaldt på internationalt plan med Saudi-Arabien til 2014 FIFA World Cup-kvalifikationskampene. Den 29. februar 2012 scorede han sit første landskampsmål i sin professionelle debutkamp mod Australien.

I maj 2018 blev han forfremmet til Saudi-Arabiens foreløbige trup til 2018 FIFA World Cup, som blev afholdt i Rusland. Under kampen mod Egypten scorede han et sent sejrsmål, som tog hans hold til den sidste gruppekamp i VM.

FIFA World Cup 2022 udseende

At være en aktiv spiller i FIFA World Cup 2022 , lavede han sit mål i anden halvleg under kampen mod Argentina. Det blev afholdt den 22. november 2022, tirsdag, kl Lusail Stadium, Qatar.