Raphael Leo antages pt. at være enkelt . Der er ingen tidligere eller nuværende forholdsrygter, sladder eller nogen form for sammenkobling af ham endnu. Han ønsker at holde sit personlige liv privat og stramt.

I betragtning af hans gode personlighed og charme, er han sikker på at tiltrække smukke piger i fremtiden. Hvis en pige, han vil møde i den nærmeste fremtid, håber han vil åbne op, og vi har noget at summe om.

Hvem er Rafael Leao?

Indvendigt indhold

Raphael Leo aka Rafael Alexandre da Conceição Leão er en portugisisk professionel fodboldspiller. I øjeblikket spiller han aktivt for Portugals landshold samt Serie A-klubben, AC Milan, som angriber.

At være en livlig spiller i 2022 FIFA World Cup en portugisisk spiller, scorede en brace mod, Ghana, i det 80. minut af kampen. Det blev afholdt på Stadium 974 i Doha, Qatar den 24. november 2022.

Til sidst slog Portugal Ghana med 3-2.

Rafael Leao- Alder, forældre, søskende, etnicitet, uddannelse

AC Milan-fodboldspilleren Rafael blev født den 10. juni 1999 i Almada, Portugal. Fra 2022 er han 23 år gammel og har portugisisk statsborgerskab.

På samme måde er hans etnicitet blandet, og ifølge astrologerne er hans fødselstegn Gemini.

For at tilføje mere, blev han født til sin far, Antonio Leao, og mor, Conceicao Leao. Han er sine forældres enlige søn og har tre søstre ved navn, Paulo Leao, Bianca Leao, og Nadia Leo .

Der er ingen information relateret til hans uddannelsesliv i øjeblikket.

Rafael Leao- Professionelt liv, karriere

Rafael startede sin fodboldkarriere i en alder af 17, da han sluttede sig til Sporting CP B i Ligaen. Han tilbragte 2 år der og optrådte fuldstændigt med 12 kampe og scorede 7 mål.

Senere blev han udnævnt til seniorholdet, Sporting CP, i 2017. I alt spillede han kun 5 kampe og lavede 2 mål. Kort efter sluttede han sig til den franske League 1.

hvornår kommer tias mand ud

Efter at have skabt sit navn i Lille i 2018-2019 united 1, tog han det bedste træk i sin karriere indtil videre ved at slutte sig til AC Milan i Serie A i 2019-2020.

Siden han kom til AC Milan i 2019, har han gjort et stort indtryk i den italienske klub med i alt 135 kampe og scoret langt 34 ​​mål.

I 2021 er Rafael blevet indkaldt to gange af det portugisiske landshold.

I øjeblikket er han en aktiv spiller i FIFA 2022 Verdens mesterskab , der spiller for Portugals landshold.

Den 24. november 2022 scorede Rafael sin første landskamp nogensinde i det 89. minut af FIFA World Cup 2022-kampen mod Ghana, som blev afholdt på Stadium 974 i Doha, Qatar.

Rafael Leao- Nettoformue, Løn

Ifølge kilderne er den portugisiske fodboldspiller Raphael Leo ’s nettoværdi er beregnet til at være omkring ,5 millioner fra 2022 . Med en nettoværdi i millioner tjener han et godt beløb som fodboldspiller.

Bortset fra dette tilføjer han sin rigdom gennem sponsoraftaler.

Scorede Joao Rafael Leao i Qatar FIFA World Cup 2022?

Den 24. november 2022 scorede Rafael en bold i det 89. minut af FIFA World Cup 2022-kampen mod Ghana, som blev afholdt på Stadium 974 i Doha, Qatar.

Før hans mål, Christiano Ronaldo scorede sit debutmål ved FIFA World Cup 2022 i 65 minutter af kampen.

Så medspiller, joao felix tilføjede endnu et mål i det 78. minut af kampen, som tog Portugal til en sejr mod Ghana med 3-0.