Vigtigste (saudiarabisk fodboldspiller) Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Yasser Al-Shahrani Bio (Wiki)

Dit Horoskop Til I Morgen

Hvad er den nuværende forholdsstatus for den saudiarabiske forsvarer, Yasser Al-Shahrani?

Yasser Al-Shahrani er naturligt reserveret og krymper, mens han føler sig kærlig. På grund af sin frygtsomme personlighed har den ecuadorianske forsvars-midtbanespiller holdt sine romantiske forhold hemmelige.

Han er aldrig blevet rapporteret som dating nogen steder, så det er udfordrende at bekræfte hans nuværende romantiske situation.

Det faktum, at forsvareren, Yasser er en enkelt mennesket ændrer sig ikke på grund af mangel på information.

Hvem er Yasser Al-Shahrani?

Indvendigt indhold

Yasser Al-Shahrani aka Yasser bin Gharsan bin Saeed Al-Mohammadi Al-Shahrani er en professionel saudiarabisk fodboldspiller. Han spiller aktivt som venstreback eller midterforsvar for A-Hilal og Saudi-Arabiens landshold .

Han medvirkede i den igangværende under FIFA World Cup 2022 gruppe C fodboldkamp mellem Argentina og Saudi Arabien på Lusail Stadium i Lusail, Qatar.

pitbulls og parolees tias mand udgivelsesdato

I kampen tabte Argentina mod Saudi med 1-2, med mål af Saleh AI-Shehri og Salem Al-Dawsari .

Desværre faldt den saudiske forsvarer Yasser til bunds efter at have kollideret med målmand Mohammed Al-Owais i pausetiden og blev båret af banen på en båre. Han fik et kæbebrud, brækkede ansigtsknogler og indre blødninger.

Kronprinsen af ​​Saudi-Arabien beordrede straks, at spilleren skulle flyves til Tyskland for akut operation med privatfly efter rædselskollisionen.

Blev forsvarer, Yasser Al-Shahrani skadet under kampen mod Argentina i FIFA World Cup 2022?

Desværre fik den saudiarabiske forsvarsspiller Yasser et brækket kæbe, brækkede ansigtsknogler og indre blødninger på grund af hans kollision med målmanden, Mohammed Al-Owais , under den historiske sejr mod Argentina med 2-1.

På trods af at Argentina førte inden for første halvleg gennem Lionel Messis straffespark i 10. minut, overtog Saudi-Arabien kampen med mål i anden halvleg fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari. Argentina måtte til sidst se et tab mod Saudi-Arabien.

Yasser Al-Shahrani- Alder, Forældre, Søskende, Etnicitet, Uddannelse

Saudi Arabain-forsvareren Yasser blev født den 25. maj 1992 i Dammam, Saudi-Arabien. Fra 2022 er han 30 år gammel og har saudiarabisk statsborgerskab.

Ifølge astrologen er hans fødselstegn Gemini, og han tilhører den arabiske nationalitet.

Yasser blev født af sin far, Gharsan AI-Shahrani , mens hans mors navn ikke kendes.

Der er ingen yderligere information om hans forældre, søskende og hans tidlige akademiske liv.

Yasser Al-Shahrani- Professionelt liv, karriere

I maj 2018 blev Yasser indkaldt til Saudi  Saudi-Arabiens 23 mand store sidste trup til 2018 FIFA World Cup som blev afholdt i Rusland.

Med sin voksende succes blev han udnævnt til Saudi-Arabiens sidste trup for 2022 FIFA World Cup i Qatar.

På trods af at Argentina førte i første halvleg gennem Lionel Messis straffespark i 10. minut, overtog Saudi-Arabien kampen med mål i anden halvleg fra Saleh Al-Shehri og Salem Al-Dawsari . Argentina måtte til sidst se et tab mod Saudi-Arabien.